2012 etkinlikleri!

1.07.2013

2012, son bir kaç yıla oranla çok daha fazla kitap okuduğum bir yıl oldu. Bunda, bir parçası olma şansını yakaladığım etkinlikler de önemli rol oynadı. Bakalım neler yapmışız...


Öncelikle bir süredir düzenlediğim "Yılda 50 Kitap" etkinliğine katılan herkese teşekkürler. Umarım hepiniz 50 veya daha fazla kitap okuyabilmişsinizdir 2012'de. Artık GoodReads'de herkes kendi challenge'ını belirlediği için bu etkinliğin gereksiz kaldığına karar verdim. Hem bu yıl ben kendime 40 kitap hedefi koydum çünkü kitap kulübümle birlikte 2013'te ağır kitapları devirmeyi planlıyoruz. 

Bu yıl çekilişlerle okurlarıma kitap hediye etme şansını da yakaladım. Bir kişi Suzanne Collins'in 'Açlık Oyunları' serisi ile birlikte Haruki Murakami'nin 'Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu' isimli kitabını kazandı. İlk blog turumuz kapsamında ise bir kişi DEX Kitap'tan Jodi Meadows'un Ruhsuz isimli romanını kazandı. DEX Kitap'ın katkılarıyla düzenlediğim bir diğer çekiliş sonucunda ise bir kişi 'Zehir Ustası' isimli kitabın sahibi oldu. ÜKG Blog Turları'nın yılbaşı çekilişi kapsamında ise Zimlicious'tan kitap kazanan isme 'Kıyamet Gösterisi' isimli kitabı gönderdik. 2013 de bol çekilişli olsun inşallah!

Kitap Kurdu Röportajları, en keyif aldığım etkinliklerden biri oldu. Zevkleri uyan okurların birbirlerini bulma şansını yakalaması da beni çok mutlu etti. 2013'te de katılmak isteyen kişiler olduğu sürece devam ettirmek istediğim bir etkinlik bu.


Hem farklı kitaplar okumama, hem de çok tatlı insanlarla tanışmama vesile olan ÜKG Blog Turları'nın temelleri de 2012'de atıldı. Yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz 4 blog turunu buradan inceleyebilirsiniz. Ve unutmayın ki bu ay yeni bir turla karşınızda olacağız!

No comments:

Post a Comment

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.