Çocuksu insan aptal insan mı?

7.11.2012

'Our Idiot Brother' (Aptal Kardeşimiz) filmini çoktan izlemiş olanlarınız vardır çünkü geçen yazın filmiymiş. Genelde filmlerden geri kalan bir insan olarak ben ancak bu yaz, sadece Paul Rudd oynadığı için merak edip izledim. Dört kardeşten biri olan Ned, çocuksu, hipi, kafası rahat bir karakter. Bir gün New York'un kırsal kesimlerinden birinde organik sebze-meyve satarken bir polis 'ot vardır sende yaaaa, zor bir gün geçiriyorum' deyince veriveriyor otu adama. Hatta para almayı da reddediyor ancak polis ısrar edip de alınca hapse atılıyor.

Filmin geri kalanında hapisten yeni çıkmış olan Ned'in hayatını düzene sokma çabalarını seyrediyoruz. Kızkardeşleri onu bir 'loser' olarak gördükleri için etraflarında pek istemiyorlar. Ned hapse girdiğinde kız arkadaşı da hem başka birisini bulmuş, hem de çok sevdiği köpeğine el koymuş. 

Film komedi filmiydi ancak şimdiye kadar alışkın olduğum Paul Rudd filmlerinden değildi. Daha derin, daha güncel ve daha hayatın içinden konulara değiniyor 'Our Idiot Brother.' Tam da bir yaz filmi ayrıca. Siz de geçen yaz kaçırdıysanız bu yaz mutlaka izleyin!

1 comment:

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.