Sinemadayım!

4.05.2012

Bu yazı yayınlandığında ben Açlık Oyunları'nı izliyor olacağım. Kendimi tembelliğe teslim etmezsem önümüzdeki hafta başı bir Film vs. Kitap yazısı gelecek... En çok Peeta'nın ekrana nasıl yansıdığını merak ediyorum. Kitabın en sevdiğim karakteri kendisi ama onu oynaması için seçilen çocuk pek içime sinmedi. Ben Robert Capron gibi birini seçerler diye düşünmüştüm...

Neyse daha izlemeden söylenmeyeyim.

4 comments:

  1. Ben de gectigimiz Pazar izledim. Fena bulmadim ama yine de kitabi okuyamanlara cok bi sey ifade etmeyebilir. Neyse. Sen izle oyle yazayim =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kitabi okumayanlarla izledim ben. Ve evet, cogu kismi aciklamak zorunda kaldim. Ozellikle olayin bir TV show'undan cok daha fazlasi oldugunu.

      Delete
  2. MRW: bugün biz de izledik. aynı günü seçmişiz film için :) biz çok beğendik, tabi bazı şeyler atlanmıştı ama e kadar kusur olur artık diyorum :) bence beyaz perdeye aktarımı gayet hoştu ve kitaba oldukça sadık kalınmıştı. benden tam not aldı. Katniss karakteri için doğru bir yüz seçilmişti, Peeta'yı ben de hiç ama hiç beğenmedim, o çocuk olmamıştı diyorum başka da bir şey demiyorum :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben çok sıkıldım izlerken ya. Ama dediğim gibi, üzerinde biraz düşünüp yorumlarımı paylaşacağım. Ama size katılıyorum; Katniss'i oynayan kız cuk oturmuş. Peeta da cidden olmamış.

      Delete

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.