Cuma cuma...

4.06.2012

Dün Açlık Oyunları'nın filmini izlememin ardından tepkim şöyle oldu:


Söyleyecek çok şeyim var yani. Pazartesiye yazmış olacağım hepsini. Aranızdan filmi izleyenler varsa ne düşündüğünüzü merak ediyorum açıkçası.
Herkese iyi haftasonları diliyorum!

6 comments:

  1. Aynı tepkiyi ben de verdim :/ Kitap uyarlaması bir filmden çok fazla bir şey beklememem gerektiğini bilsem de içten içe büyük beklentim vardı. Olmamış dediğim pek çok şey vardı ama en çok da 2.yarıda biraz Katniss le Peeta'nın aşk hikayesine döndüğünü hissettirmelerine sinir oldum. Hayal kırıklığıydı ama diğer filmlere giderim yine de :) Lawrence'ın oyunculuğu için değer özellikle.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evet o aşk hikayesine döndürme olayına ben de gıcık oldum! Birlikte gittiğim, kitabı okumayanlar, 'öbür çocuk varken niye buna aşık oldu ki şimdi' falan dediler hatta. Dedim YOK ÖYLE BİRŞEY! Heheh. Seviyorum Peeta'yı ama olayları saptırmamak lazım!

      Oyunculuk olarak da hepsi çok iyiydi zaten; ona bir itirazım yok. Woody Harrelson da cuk oturmuş rolüne; eskiden beri hastasıyım :D

      Delete
  2. Replies
    1. Ben arada kaldım ya. Uzun uzun da yazdım niye arada kaldığımı, pazartesi yayınlayacağım :)

      Delete
  3. Bence kitaba bağımlı olmak ile ondan bağımsız bir film çekmek arasında kalmışlar. Sahneler çok hızlı ilerliyordu ki bence bunun en önemli sebebi, kitapta anlatılan olaylara yer verme isteğiydi. Elbette kitaptaki her detaya yer verilmedi, hatta kimi kısımlar değişikliğe uğradı fakat yine de bütünüyle ayrı bir sinema filmi düşünemiyorum. Keşke sadece filme odaklanılsaydı. Son olarak, film biraz daha uzun olabilirdi. Fazladan 20-30 dakika, oyunlara daha büyük heyecan katabilirdi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bence onu yapamamalarinin nedeni 13+ olmasiydi. Film en azindan 16 ve ustu icin olsaydi daha degisik seyler yapabilirlerdi. Ama o zaman da asil okurlarini dislamis olurlardi tabii.

      Delete

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.