Betterworldbooks'tan 1 Nisan şakası!

4.03.2012

İngilizce kitap alışverişi söz konusu olduğunda BetterWorldBooks'u tek geçerim, her sorana tavsiye ederim. Hem yeni, hem de ikinci el kitapları bulabiliyorsunuz bu sitede ve özellikle ikinci el kitapların fiyatları çok uygun. Ben ilk keşfettiğimde gönderim fiyatları da çok uygun gelmişti. Bir süredir dünya geneline 'free shipping' uyguluyorlar. İnsan daha ne ister?

Arada kampanyaları da oluyor. Atıyorum, 'bu hafta boyunca 5 Stephen King kitabı alırsan 10 dolar vereceksin' gibilerinden. Pazar günü mailimi açtığımda da böyle bir şey bekliyordum. Onun yerine 'ellerini kullanmadan okunan' kitapları buldum. AMAN ALLAHIM, GERÇEK OLDU! diye heyecanla ön sipariş linkine tıklayınca anladım ki 1 Nisan şakasıymış...
Sonradan tekrar incelediğimde farkettim ki resimlerin Photoshop'lanmış olduğu bayağı belli oluyor. Ama ben heyecanla adam gibi okumadan bakmadan atlamış bulundum. Ve hayatımda ilk defa bir 1 Nisan şakası hoşuma gitti.

Bu da böyle bir anımdır yani.

2 comments:

  1. Şaka güzelmiş...site daha da güzelmiş. "Free shipping" ve "used" gördüğümden beri aklımdan çıkmıyor :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D Ben de Kindle'ı aldığımda 'artık çok kitap ısmarlamam' diyordum. Tamam, eskisi kadar ısmarlamıyorum ama yine hemen hemen her ay bir açmam gerekiyor bu siteyi.

      Delete

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.