Açlık Oyunları'nın filmi geliyor

3.15.2012

Kitabın fanatikleri çoktan deliriyorlardır gün sayarak ama ben haberi olmayanlar için bir daha duyurayım dedim. 'Young Adult' akımını göz önünde bulundurduğumuzda Suzanne Collins'in 3 kitaptan oluşan Açlık Oyunları serisinin diğerlerinden farklı olduğunu düşünüyorum. YA türündeki kitaplar birbirlerine çok benzedikleri için bu türden fenalık bastı artık bana ama dediğim gibi, Açlık Oyunları farklı. İlk kitap bana Battle Royale filmini hatırlatmıştı ve bayağı sinirimi bozmuştu okurken. Çoğu YA kitabında karakterler abartı ve tek boyutlu olduğu için umursamakta zorlanıyorum onları ama Açlık Oyunları öyle değildi.

Filmin oyuncuları ilk belli olduğunda kim kimi oynayacak diye şöyle bir bakmıştım. Lenny Kravitz ve Woody Harrelson dışındaki oyuncuların çoğunu tanımıyorum; özellikle de genç olanları. Ama kitabı okurken kafamda canlandırdığıma çok ters düşen bir şey görmedim şimdiye kadar. İzleyip göreceğiz diyorum artık. Buyrun siz de trailer'ını izleyin daha fırsat bulamadıysanız.


4 comments:

  1. Açlık oyunları çok farklı bence de ve hatta her yaşın okuması gereken kitaaplardan , hala aklımda tekrar okuma:)Filmin gösterimi ne zaman bilmiyorum ama çok istiyorum , özellikle sinemada izlemek stiyorum:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Türkiye'ye 24 Mart'ta geliyor diye okumuştum. Tarihleri sürekli değiştiriyorlar ama bu tarz filmler zamanında geliyor genelde, o yüzden aksaklık olmayacağını umuyorum.

      Delete
  2. Facebbokta fanlarını izliyorum da nasıl heyecanlılar oyuncuların giydiklerine yediklerine kadar takip ediyorlar. Heralde ilk gün sinemada yer bulamayacağız :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahmin edebiliyorum! :) Ben zaten ilk günü denemeyeceğim bile sanırım. Biraz bekler sonra giderim.

      Delete

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.