Hediye Çekilişi! / Giveaway!

1.12.2012

100 izleyiciye ulaştığım zaman hediye çekilişi yapmayı düşündüğümü belirtmiştim. Öncelikle hangi kitaplarla ilgilenirsiniz sorusunu cevaplayan ankete katılan herkese teşekkür ederim. Çekiliş detayları aşağıda...
* * *
I had mentioned that I was planning to host a giveaway when I reached 100 followers. First of all, thanks to everyone who participated in my survey to find out which books you guys might be interested in winning. Details below...

ÖDÜLLER:

1 kişi Açık Oyunları serisinin 3 kitabını ve Haruki Murakami'nin 'Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu kitabını kazanacak. Tercihine göre kazanana İngilizce veya Türkçe kitapları yollayacağım. Formu doldururken lütfen tercihinizi belli etmeyi unutmayın. İngilizce kitaplar Amazon'dan, Türkçe kitaplar İdefix'ten sipariş edilecek. Elinize ulaşma zamanlarının hangi siteden ısmarlandığına göre değişeceğini hesaba katmayı atlamayın lütfen. Kazananları random.org'u kullanarak seçeceğim. 

PRIZES:

1 person will win the Hunger Games set (3 books) plus Haruki Murakami's 'Hard-Boiled Wonderland and the End of the World. The giveaway is international. I'm pretty sure they ship anywhere, but please make sure Amazon ships to your address. Turkish entrants will be able to choose whether they want the books in Turkish or not, so please make sure to specify "English" in the form below if you're not from Turkey. The winner will be chosen via random.org.

Fill out the form below to enter. / Katılmak için lütfen aşağıdaki formu doldurun.

UPDATE (FEB 12TH / 12 ŞUBAT)
ÇEKİLİŞ TAMAMLANMIŞTIR. KATILANLARA TEŞEKKÜRLER.

THE GIVEAWAY HAS BEEN CLOSED. THANKS TO EVERYONE WHO ENTERED.

Winners will be notified via e-mail and announced on the blog.
DEADLINE IS SUNDAY, FEBRUARY 12TH.

Kazananlar e-maille bilgilendirilecek ve blog'da duyurulacak.
KATILIM İÇİN SON GÜN 12 ŞUBAT PAZAR GÜNÜDÜR.

9 comments:

  1. bana çıkmasını çok istiyorum <3

    ReplyDelete
  2. Ayy muhteşem! Bu arada tebrikler, daha nice nice izleyicilerin olsun=)) Açlık Oyunları'nın sadece ilk kitabını okumuştum kütüphaneden almıştım onu da beğenince set olarak almalıyım dedim ama bir türlü alamadım, Haruki Murakami'yi de çok merak ediyorum ne zamandır=) Bakalım kısmet;))

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. İzleyici sayın daha da artar inşallah. Blogunu yeni yeni keşfediyorum. Ve çok beğendim. İnşallah kazanan şanslılardan olurum. :)

    ReplyDelete
  5. @ Lavinia: Çok teşekkür ederim!

    ReplyDelete
  6. slm:)izleyicin oldum.umarım kazanırım.ben de yakında çekiliş yapıcam.beklerim

    ReplyDelete
  7. @undenied: Katildiginiz icin tesekkurler; ben de sizin bloglarinizi takibe aldim :)

    ReplyDelete

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.