Kitaptan çanta olur mu? Olurmuş!

12.21.2011

Normalde küçük çantalara bakmam bile ben. Genellikle çantamda kitap, defter, şemsiye, kalem kutusu, makyaj çantası ve gereksiz bir sürü şey taşıdığım için her çantaya sığamam. Ancak özellikle gece dışarı çıkarken küçüğün büyük bir rahatlık olduğunu keşfettim bir süre önce. Telefonu, cüzdanı, sigarayı, göz kalemini, vs. atıyorsunuz içine, asıyorsunuz kolunuza, ağırlık omzunuzu göçertmeden tepinin tepinebildiğiniz kadar! 

Kate Spade'in yeni çantaları da böyle durumlar için hem çok rahat, hem de havalı olacak gibi duruyor. Hele ki kitap kurtlarının bunlara bayılacağına eminim. Benim favorilerimden bir tanesi yukarıda gördüğünüz The Great Gatsby çantası. 

Bir diğer favorim, Great Expectations:

Son olarak da The Importance of Being Earnest
Bir de siz inceleyin bakalım, hangilerini beğeneceksiniz! Linkler:
Kate Spade'in sayfası
Benim bu haberi gördüğüm ve arakladığım sayfa

2 comments:

  1. Geçtiğimiz yıl Natalie portman'ın elinde "lolita" yı gördüğümden beri, bu book purse/bag olayına fena kafayı takmıştım. Tabi onunki tasarımcı eseri olduğundan pek makul değildi fiyatlar ama etsyde süper şeyler var. Özellikle kindle'ım için bir tane almayı düşünüyorum ben de :)

    Güzel paylaşım!

    ReplyDelete
  2. Sağol canım! Natalie Portman'ın lolita çantasını da arattırıp bakacağım şimdi :) Etsy'de de bir sürü şeye içim gidiyor resmen, aralarından bir tanesini seçemediğim için daha alamadım öyle bir çanta!

    ReplyDelete

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.