20. ÜKG Blog Turu: Acıtan Güzellik - Georgia Cates

1.29.2014

Heyecanla beklenen Acıtan Güzellik turumuzla karşınızdayız! Zimlicious'ta, çoğu zaman olduğu gibi yazar hakkında bilgiler var. Ve tabii ÜKG'nin diğer üyelerinin bloglarını da gezmeyi unutmayın!


29.01 | Zimlicious - Yazar Hakkında Bilgi




Georgia Cates, ABD'nin Mississippi eyaletinin kırsal bölgesinde, eşi Jeff ve iki kızıyla yaşıyor. Cates, 14 yıllık hemşirelik kariyerinin ardından yazar olma hayalini gerçekleştirmeye karar verdi. Cates, yazmadığı zamanlarda dahi yazmak hakkında düşünüyor. Ev işleri yaparken iPod'unu dinliyor ve üzerinde çalıştığı hikayenin sahnelerini gözünde canlandırmaya çalışıyor. Yazdığı her hikayenin esinlendiği bir şarkı var. 

Georgia Cates, yazmaya başlamasının nedeni olarak kafasının içindeki karakterleri ve hikayeleri çok sevmesini gösteriyor. Yazar, şimdiye kadar aşık olacağı bir kitap serisi aramış. Ancak bazı iyi kitaplar bulduğu halde tam kendine göre bir şey bulamayınca kendi hikayelerini yazmaya karar vermiş. 

Cates'in en sevdiği yazarlar arasında Quinn Loftis, Autumn Dawn ve Amanda Hocking yer alıyor. Kalbinde özel bir yere sahip olan kitap ise dilimize Kızıl Damga olarak çevrilen Nathaniel Hawthorne kitabı.

Cates, kafasının içinde daha binlerce hikaye olduğunu ve onları da bir şekilde laptop'una aktaracağını söylüyor. 

Yazar hakkında daha fazla bilgi ve kendisini takip etmek için aşağıdaki link'leri ziyaret edebilirsiniz:
a Rafflecopter giveaway

No comments:

Post a Comment

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.