Edinburgh'da neler oluyor?

5.27.2013

Samantha Young, Kutsanmış Kan isimli kitabıyla ÜKG Blog Turları'na konuk olmuş, sevimli bir yazar. On Dublin Street ise yetişkinlere yönelik ilk kitabı.


Grinin 50 Tonu fiyaskosundan sonra iyice soğumuştum bu tür kitaplardan. On Dublin Street ise zevkine, benim ne sevdiğimi bildiğine güvendiğim insanlar tarafından tavsiye edilince dayanamayıp okudum. Öncelikle, en fazla 4 saatte bitirebileceğiniz, baymadan, hızlı ilerleyen bir kitap. İkincisi, karakterler inandırıcı ve sevimli; iki boyutlu değiller, hepsinin bir geçmişi var. Bunlara ek olarak, bu kitabın benzerleri gibi seks sahnelerinde 'oldu canım; yok artık!' gibi tepkiler verip sinirimin bozulmasına yol açmadığını da belirtmem lazım. Her şeyi tadında bırakmış yazar; pek çok benzeri gibi kağıt üzerinde pornoya çevirmemiş hikayesini. 

Bu tarz bir kitap okuyacaksanız, griyi falan bir kenara atıp bunu okuyabilirsiniz bence. Ancak İngilizce orijinalindeki gramer hataları ve bu hataların kitap boyunca sürekli tekrar etmesi çok sinirimi bozdu. Acaba edit edilmeden önceki kopyası mı denk geldi bana diye düşünüyorum ama sanmıyorum. Böyle şeylere sinir olan tiplerdenseniz uyarılmadık demeyin!

ÜKG'nin Samantha Young blog turuna ve Zimlicious'ın yazarla yaptığı söyleşiye göz atmak isterseniz de buyrun, sizi buraya alalım!

No comments:

Post a Comment

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.