"Bunlar dizi olsa süper olur!"-- mu?

1.29.2013

Entertainment Weekly dergisi, web sitesinde "dizi olsalar çok iyi olurdu" dediği kitaplara yer vermiş. Yukarıda kapağını gördüğünüz American Vampire da yazarları arasında Stephen King'in de olduğu, listede yer alan kitaplardan biri. 


Tamamını buradan inceleyebileceğiniz listedekilerin çoğunu bilmiyorum; bazılarını duydum sadece. Onlar hakkında yorum yapamadığım için dizi olsalardı şahane olurdu diye düşündüğüm bazı kitapları paylaşmak istedim.


J.R. Ward'un Black Dagger Brotherhood serisi:
HBO şimdiye kadar nasıl oldu da kapmadı bu seriyi hala anlamış değilim. Yorumlardan gördüğüm kadarıyla dünyanın dört bir yanındaki hayranları da aynı  şeyi düşünüyor. Her kitap rahatlıkla bir sezon olabilir aslında. Hatta Charlie Hunnam'in favori brother'ım Rhage'i (aynı zamanda Hollywood olarak da biliniyor) oynaması gibi bir fantazim var. Keşke gerçek olsa!






Etgar Keret'in kısa hikayeleri:
İzlediğimde çok etkilendiğim filmlerden Wristcutters, Etgar Keret'in Kneller's Happy Campers isimli kitabından esinlenerek yapılmış bir film. Keret'in hikayeleri absürd oldukları gibi bir o kadar da hayatın içinden ki, eminim dizileştirilseler hepimiz kendimizden birşeyler buluruz içlerinde.









Douglas Adams'ın Otostopçunun Galaksi Rehberi:
Dizisi yapılmıştır belki ama ben bulamadım böyle bir bilgi. Pek beğenmediğim bir film yaptılar; öyle kalakaldı. Halbuki daha fazla ayrıntıya girerek dizisini yapsalar yemez, yanında yatarız bence.

No comments:

Post a Comment

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.