Şşşşş kitap okuyorum!

4.20.2012

Aslında yalan söylüyorum. Siz bu yazıyı okurken ben hala ofiste metin yazıyor olacağım. Ancak bu akşam yatağa girip, 23 Nisan tatilinden faydalanarak uzun bir süre yere paralel pozisyonda kitap okuyacağım. Önümüzdeki günlerde de bu kitaplar hakkında yazıyor olacağım haliyle. Hangileri derseniz. . .


Buffy the Vampire Slayer dizisiyle çok geç tanışmama rağmen anında favorilerim arasına girdi. Şimdiye kadar Johnny the Homicidal Maniac ve Squee dışında bitirmeyi becerebildiğim bir çizgi roman olmadı. Aslında pek şans da vermedim bu türe çünkü resimleri kafamda, kendime göre canlandırma taraftarı oldum her zaman. Yakın bir arkadaşımla geçenlerdeki konuşmamızın ardından yeniden deneyeyim dedim. Ve sevdiğim bir konuyu seçtim. Daha çok başlarında olduğum için şimdilik bir şey demiyorum. Ama Buffy ve arkadaşlarıyla tekrar bir araya gelmek iyi oldu.



Bu, çok sevdiğim Black Dagger Brotherhood serisinin son kitabı. 'Ay bitiyor yaa' diye triplere girerek yavaş okumaya çalışıyorum ama olmuyor. Son bölüme geldim bile. Bir sonraki kitap da seneye çıkacak. . . Fena yani durum.







Bu seriyi de Nisan sonuna kadar tamamlayarak kitap kulübümün hızına yetişmeyi umuyorum. İlk kitap otobüste, motorda, vs. kahkahalar attırdı bana. Devamının da öyle olacağını düşünüyorum.








Hepinizin Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramı şimdiden kutlu olsun!

7 comments:

  1. tatilden yararlanıp buluşuruz diyordum ben de tam yea.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Şansıma kalabalık bizim ev. Ailenin büyüklerini gezdirmem gerekiyor zaten :/

      Delete
  2. Daha önce üçünüde okumadım,birşey diyemiyorum...Ama sen seç =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne tür kitaplar seversin bilmiyorum ama Otostopçu'nun Galaksi Rehberi'ni şiddetle tavsiye ederim. Ölüyorum gülmekten :D

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Black Dagger bitiyor mu, gerçekten mi? o.O
    Çok şaşırdığımı itiraf edeyim, bilmiyordum. Yanseri falan çıkacak mı peki?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yok ayol! Son derken en son cikan kitabi demek istedim. Devam edecek seri; bir sonraki Blay ve Qhuinn'in kitabi olacak :)

      Delete

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.