Johnny Depp'e aşık olmak için bir neden daha!

10.17.2012

Johnny Depp'e aşık olmak için yeni bir nedene ihtiyacımız var mı? Bence yok. Peki, önümüzdeki sene karşımıza yayıncı olarak çıkacak desem?


Johnny Depp önümüzdeki yıl Harper Collins çatısı altında, Infinitum Nihil isimli yayınevini açacak. Yayınlayacağı kitaplardan biri üzerinde tarihçi Douglas Brinkley ile birlikte çalıştığı The Unraveled Tales of Bob Dylan olacak. 2013 yılında ise folk şarkıcısı Woody Guthrie'nin 1947 yılında tamamladığı ancak yayınlamak için uğralmadığı House of Earth isimli romanını yayınlayacak. 

Johnny'yi bir kenara bırakırsak -- ki tutunca bırakmak çok zor olur gerçi -- beni en çok heyecanlandıran noktalardan biri Douglas Brinkley ile çalışması. Biliyorsunuz ki Johnny Gonzo'nun yaratıcısı Hunter S. Thompson ile kankaydı. Brinkley de Thompson'la yakın çalışmış bir şahsiyet.

Johnny'ciğimiz Infinitum Nihil hakkında "İnsanların zamanına ve ilgilerine değecek kitaplar yayınlamak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Normalde duvarı aşamayacak yayınlara odaklanacağız."

Eveeeeeeet. Şimdi "bunların hepsi şakaaaaaa!" dememi bekleyenleriniz olabilir ama değil valla. Buyurun, haberin orijinalini buradan okuyun.

No comments:

Post a Comment

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.