Happy birthday, Rupert Grint! / İyi ki doğdun Rupert!

8.24.2011

Bu şirin mi şirin veletle tanışmamız 1999 yılına dayanıyor aslında. Harry Potter ve Felsefe Taşı, çocukluğunda fazla çocuk kitabı okumamış birisi olaraktan 'yetişmem lazım!' krizime, aynı zamanda cadılar ve büyüyle ilgili hikayeler ilgi duymama denk geldi. Rupert'cık daha Ron Weasley olacağından habersiz, mahallesinde bisiklete binerken bekliyordum ben onu. 2001'de de aynı hayal ettiğim Ron olarak çıkıverdi karşıma.

***

I've actually met this cute little boy back in 1999. Harry Potter and the Philosopher's Stone came at a time when, having grown up reading adult books, I had the "I gotta catch up!" jitters. Also, it was around the time when I was getting interesting in anything concerning witches and magic. Before little Rupert knew he was going to be cast as Ron Weasley, riding his bike around town, I was waiting for him. And then, in 2001, there he was before me as Ron.


Genelde kitapların film yapılması durumundan nefret eden bir insan olarak ilk filme hiç düşünmeden gittiğimi hatırlıyorum. Kütüphane bekçisinin kedisinden okulun duvarlarındaki taşlara kadar hayal ettiğim dünya trailer'larda bile karşımda duruyordu. Sonrası heyecanla yeni kitapları ve filmleri beklemekten oluşan, bu yıl ne yazık ki bitmiş olan şahane bir yolculuk zaten.

***

I usually hate the notion of books being made into films, but I remember going to the first Harry Potter movie without any hesitation. From the library cat to the bricks on the walls of Hogwarts, even the movie trailer was everything I'd imagined. After that is an exciting journey of waiting for new books and movies to be released, which unfortunately has ended this year.

***

İyi ki doğmuşsun, Rupert, iyi ki Ron Weasley olarak girmişsin hayatımıza. Elimde büyüdün resmen!

***

Happy birthday, Rupert. I'm glad you entered our lives as Ron Weasley. It was amazing watching you grow into a gorgeous adult man.


2 comments:

  1. Ona velet dediğine inanamıyorum, koskoca adam şimdilerde. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benden bayağı küçük hala. Therefore, velet :D

      Delete

Blog Design by Nudge Media Design | Powered by Blogger

Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-NonCommercial-NoDerivs 3.0 Unported License.
Header'ımı sevgili kardeşim Jaffar yaptı.